Acuze dure la adresa lui Mircea Sandu: "A făcut un abuz în serviciu incalificabil!" » Declaraţii incendiare şi despre Gică Popescu

Acuze dure la adresa lui Mircea Sandu: "A făcut un abuz în serviciu incalificabil!" » Declaraţii incendiare şi despre Gică Popescu

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Sandu, despre care crede că va conduce în continuare FRF.

"Mircea Sandu a făcut o strategie nemaipomenită, mai ales prin darea mea afară şi prin numirea lui ca preşedinte de onoare acolo.

Nu ştiu cat suportă Gică Popescu treaba asta, dar nu cred că are sange în instalaţie să îl deranjeze pe Mircea Sandu.

Federaţia va fi condusă din umbră tot de Mircea Sandu, numai că nu va avea răspunderea, nu va răspunde mediatic în faţa nimănui.

Eram o nucă foarte tare pentru Sandu. Numai în ultima şedinţă a Comitetului Federal, cand nu am fost de acord cu aceea sumă de 250 de mii de euro pe care a dat-o preşedintelui CCA, în caz că îl dă cineva afară.

Acesta este un abuz în serviciu incalificabil şi au fost multe. Mai ales atunci cand le-a dat afară pe Timişoara, Oradea, Bistriţa.

Eu m-am certat cu el la cuţite, l-am jignit in Comitetul Executiv, pentru că într-adevar făcea multe greşeli. Eu l-am oprit de la multe greşeli, dar asta m-a costat", a povestit Dragomir pentru Dolce Sport. (sursa gsp.ro)

 

 

Recomandari