Gigi Becali recunoaşte acţiunea "telefonul fără fir": "L-am trimis pe Vali să-i spună lui Reghe pe cine să schimbe"

Gigi Becali a recunoscut că l-a trimis pe Valeriu Argăseală să îi transmită lui Laurenţiu Reghecampf să facă o schimbare în primul "11": "E adevărat că l-am trimis pe Argăseală la Reghe. Voiam să-i zic să îl schimbe pe Pintilii, pentru că deja avea un cartonaş galben şi nu prea mai putea. Pană a ajuns Vali la el, am văzut că Prepeliţă deja se schimba şi se pregătea să intre", a spus patronul Stelei la Fotbal Club, la DigiSport Special. Prima schimbare a Stelei a fost intrarea lui Prepeliţă în locul lui Pintilii.

Patronul Stelei nu se dezminte. Acesta a fost surprins de camerele TV în timp ce comanda o schimbare în timpul meciului caştigat de echipa sa cu Chelsea, scor 1-0.

"Roş-albaştrii" sunt pe val. Au 12 puncte avans în Liga 1 şi au învins campioana Europei cu 1-0 pe Naţional Arena. Gigi Becali nu renunţă însă la vechile obiceiuri. Camerele Protv l-au surprins în timp ce încerca să sune pe cineva de pe banca echipei, însă nu i se răspundea.

Gigi - Vali - Mache - MM - Reghe

A trecut la acţiune, spunandu-i lui Valeriu Argăseală ce trebuie să-i transmită tehnicianului. Preşedintele Stelei coboară din lojă şi ajunge în scurt timp la intrarea pe teren. Îi comunică team-managerului Marius Ianuli informaţia, care la randul său dă mai departe vestea către Mihai Stoica.

Uşor amuzat de mesajul pe care îl primeşte, managerul Stelei se ridică de pe bancă şi îi spune lui Laurenţiu Reghecampf dorinţa patronului. Vizibil iritat de ce aude, tehnicianul Stelei îi răspunde dur şi încheie discuţia: "Hai, mă, lasă-mă!".

Meciul retur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc joia viitoare. (sursa gsp.ro)

 

Recomandari