Meciul cu Olanda: cum au evoluat tricolorii si analiza OM cu OM

Meciul cu Olanda: cum au evoluat tricolorii si analiza OM cu OM

Puţinele realizări din ofensivă, greşelile apărării şi lipsa de idei de la mijlocul terenului au anihilat entuziasmul din tabăra României.

Mult mai slabi decat la Istanbul, afectaţi şi de golul rapid înscris de Lens ori de unele decizii ale arbitrului scoţian Thomson. Iată cum au jucat cei 14 "tricolori" care au înfruntat Olanda:

TĂTĂRUŞANU. Vină la primul gol, cand a boxat doar pană la Lens. Nu a avut ce face la celelalte trei goluri.

TAMAŞ. S-a chinuit cu Narsingh şi Lens. I-a faultat de multe ori pe cei doi, pe ultimul în prelungirile primei reprize, cand a comis penalty.

GOIAN. Probleme mari cu marcajul, l-a scăpat în dese randuri pe Robin van Persie. La golul doi, Martins Indi a marcat după ce s-a descotorosit de fundaşul central.

CHIRICHEŞ. Foarte decis în primele minute, a resimţit din plin golul primit repede. Destul de aerian, nesigur la mingi înalte. N-a putut ţine pasul cu Van Persie.

RAŢ. Depăşit uşor de Narsingh, a făcut un meci mult mai slab decat la Istanbul. Nu a contribuit deloc la faza ofensivă.

BOURCEANU. A părut destul de nervos: l-a lovit cu mana în figură pe Van der Vaart în chiar primele minute, fiind apoi avertizat (16). A fost primul jucător înlocuit de către Piţurcă.

PINTILII. Evoluţie în tonul echipei, o singură contribuţie în ofensivă - şut pe langă (12), a ajutat cu cateva recuperări la mijlocul terenului.

TORJE. Putea fi eroul naţionalei dacă şutul din minutul 4 intra în poartă. A avut cateva şarje interesante, dar a greşit multe centrări. Dispărut din joc în repriza secundă, a fost schimbat cu Popa.

GROZAV. A ratat o mare ocazie în minutul 11, la doar cateva clipe după ce olandezii deschiseseră scorul. Fără realizări în rest, a părut că se zbate în gol, greşind multe preluări.

STANCU. Invizibil în prima repriză, a trimis primul şut periculos abia după pauză. Unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren.

MARICA. Şters în startul partidei, a dat speranţe cu golul extraordinar din minutul 40. O repriză secundă slabă.

LAZĂR. A apărut pe teren în locul lui Bourceanu. A intrat bine în joc, avand o evoluţie mai bună decat a stelistului, însă nu s-a remarcat cu nimic special pe fază ofensivă.

POPA. Debutant la echipa naţională, stelistul a avut o cursă excelentă în minutul 81, cand Martins Indi l-a faultat evident în careu. Arbitrul Thomson i-a refuzat însă lovitura de pedeapsă.

MUTU. A jucat în ultimul sfert de oră, schimbandu-l pe Grozav, dar nu a contribuit cu nimic în atac.

(sursa gsp.ro)

Recomandari