Steaua aşteaptă azi un răspuns de la Marica: Ce ofertă i-a făcut Gigi Becali!

Steaua aşteaptă azi un răspuns de la Marica: Ce ofertă i-a făcut Gigi Becali!

Gigi îl vrea neapărat pe Marica şi a mărit oferta pe care i-o făcuse iniţial internaţionalului român.

Patronul Stelei insistă să-l vadă în roş-albastru pe Ciprian Marica! Atacantul care va împlini luni 28 de ani e liber de contract, după ce şi-a încheiat conturile cu Schalke, iar Gigi vrea să profite.

Iniţial îi oferise varfului un salariu anual de 600.000 de euro, însă ieri a plusat. Mihai Stoica a anunţat: "Gigi a vorbit cu Marica şi i-a oferit un contract pe trei sezoane, cu un salariu anual de un milion de euro! A rămas ca el să dea un răspuns pană sambătă, la ora 13:00!". Dacă va accepta oferta, Ciprian va deveni cel mai bine plătit fotbalist din istoria Ligii 1!

"Steaua ar fi un pas înapoi!"

Victor Piţurcă nu crede că jucătorul va ajunge în Ghencea: "Mi-a spus că nu se pune problema să se întoarcă în campionatul României. Şi eu i-aş recomanda acelaşi lucru, pentru că e un jucător foarte valoros. Ar fi un pas înapoi în cariera sa. Ştie şi el asta. Oricum, mi-a spus că sunt 2-3 cluburi care îi oferă salariu de peste 2,5 milioane de euro pe an. Steaua nu poate să-i ofere atat niciodată".

Atacantul mai e dorit de Bursaspor, din Turcia, de Hamburg, din Germania, dar şi de o formaţie din Premier League.

Varela nu mai vine

Ieri, steliştii şi-au luat gandul de la unul dintre jucătorii aflaţi pe lista de achiziţii. Fernando Varela, stoperul de 25 de ani al Vasluiului, nu va mai ajunge în Ghencea. Adrian Porumboiu a refuzat oferta făcută de "militari", 500.000 de euro!

"N-avem cum, pretenţiile sunt exagerate. Nu e vorba numai de suma de transfer, sunt probleme şi la salariul lui. În plus, e şi un impresar care cere bani mulţi!", a spus MM Stoica. Varela caştigă la Vaslui 15.000 de euro pe lună.

Neagu şi Iorga se decid luni

Mihai Stoica a discutat ieri cu Narcis Răducan, directorul general al Oţelului, pentru a afla sumele de transfer ale mijlocaşilor Ionuţ Neagu, 23 de ani, şi Laurenţiu Iorga, 25 de ani: "Ne-au fost transmise pretenţiile gălăţenilor, decizia îi aparţine lui Gigi Becali. Luni dimineaţă voi merge la el în vizită să vedem dacă-şi dă sau nu acordul".

"Oferta pe care i-a făcut-o lui Marica arată că Gigi chiar vrea performanţă şi face un mare bine fotbalului românesc" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

"Nu vreau să creez speculaţii în presă. În zilele următoare voi alege unde voi juca. Am stat pană acum pentru că am vrut să analizez foarte bine. Pană la meciul cu Ungaria cred că voi semna" (Ciprian Marica, atacant). (sursa gsp.ro)

 

Recomandari