Zmărăndescu se bate sambătă cu un colos pentru titlul mondial în MMA: "Mor cu el de gat"

Cătălin Zmărăndescu, 40 de ani, va intra în cuşca MMA sambătă, 9 martie, unde îl va avea ca adversar pe americanul Vince Lucero, cu care se va bate pentru titlul mondial IFC. Românul deţine centura de campion european la această categorie.

Luptătorul român va reprezenta Anglia, ţara în care locuieşte de trei ani, în supergala UK VS USA, de la Aldershot.

Vince Lucero, 41 de ani,  e un colos de 1,88 m înălţime şi 137 de kg, cu 40 mai multe decat Zmărăndescu şi cu o experienţă superioară.  Americanul are 46 de lupte în UFC şi Belator, dintre care 22 de victorii, 23 de înfrangeri şi un rezultat de egalitate, în timp ce românul are doar 11 lupte în MMA, dintre care 6 victorii.

"Sunt pregătit, am avut un program foarte bine pus la punct de către antrenorii mei şi împreună sperăm la un rezultat pozitiv. Strategia nu o pot divulga, dar un lucru e sigur: fac tot ce trebuie ca să caştig, mor cu el de gat, pentru că vreau titlul ăsta precum aerul pe care îl respir. Nu contează diferenţa de înălţime sau de greutate, nici experienţa, eu mor cu el acolo", a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru GSP.RO.

Gala UK VS USA va avea loc sambătă, 9 martie, de la ora 19:00, la Aldershot, o localitate situată la aproximativ 60 km de Londra. (sursa gsp.ro)

 

Recomandari