Antrenamente pentru copii

Antrenamente pentru copii

 

Componenta esentiala a vietii, miscarea si derivate din acesta – exercitiul fizic se constituie intr-un adevarat izvor de sanatate. Fara miscare nu poate fi vorba de crestere si dezvoltare normala a copilului si implicit de o buna stare de sanatate.

Ne confruntam cu o situatie economica dezastruoasa in care copii sunt deseori uitati, in care lipsa parintilor se face din ce in ce mai mult simtita si in care deprecierea valorilor morale este la moda, copii fiind cei mai expusi efectelor inerente unei “societati moderne “. Datorita acestor lucruri am creat un program special pentru copii cu scopul de a le canaliza energia intr-o directie pozitiva.

Programul de antrenament ii va ajuta sa dezvolte aptitudini pozitive pentru a intra in societate cu mai multa incredere si cu mai mult entuziasm.

Invatand artele martiale cu noi, copii vor deveni mai buni elevi si mai ascultatori acasa, deoarece dincolo de exercitiile fizice pe care le invata si tehnicile pe care le va deprinde la sala Griff Gym, noi oferim copiilor o baza solida pentru implementarea valorilor cu adevarat importante, increderea in sine, disciplina, autoapararea, coordonarea, motivatia, si acestea sunt cateva dintre lucrurile pe care si le vor insusi, toate prin metode distractive intr-un mediu sigur si placut.

Ceea ce trebuie exersat cu copilul inca de mic nu este miscarea propriu-zisa, ci insusirea si perfectionarea ei, ajutand astfel natura in necesitatea copilului de miscare pentru a se dezvolta.

Recomandam in acest sens antrenamentele definite ca acte motorii sau miscari repetate sistematic dupa o schema si structura logica, in scopul optimizarii miscarii. Prin modul de actiune si organizare, efectele induse vor fi multiple si in special de ordin fiziologic, psihologic si social, contribuind direct la dezvoltarea capacitatii si pregatirii psihice, precum si la stimularea cresterii si dezvoltarii fizice. Precizam ca in cadrul Clubului Griff Gym exercitiile pe care le predau specialistii in Kempo, MMA, K-1, BJJ tin seama in mare masura de obiectivele urmarite in desfasurarea activitatilor fizice si sportive pe care le adaptam fiecarei categorii de varsta si chiar individual fiecarui copil in functie de particularitatile de motricitate si dezvoltare fizica si psihica. Diversitatea exercitiilor fizice predate la sala noastra este foarte mare : de la miscari naturale de baza – mers, alergare, saritura, aruncare, prindere, tarare, catarare, etc pentru copii de gradinita, la cele de tehnici de sporturi de contact pentru scolari.

Recomandari