Cum scapi de celulita

Cum scapi de celulita

 

Tratarea aspectului de ,,coaja de portocala" a devenit pentru multe dintre femei o obsesie.Tot ce si-ar dori este ca celulita sa dispara si sa nu mai revina deloc. Sunt dispuse sa incerce orice: creme, masaj, laser si multe alte metode, dar cel mai putin miscarea.

Din pacate, adevarul este ca celulita nu dispare niciodata complet, singura solutie fiind minimalizarea aspectului sau. Acest lucru se reuseste cel mai adesea atunci cand incepem tratarea ei, de la primele semne, cand este doar o problema de natura cosmetica.

Specialistii Griff Gym va sfatuiesc sa tratati aceasta problema serios, coreland miscarea organizata (fitness, aerobic, step aerobic, zumba, tae-bo, pilates, etc.) cu tratamentele anticelulitice si un regim alimentar adecvat.

Trasaturi armonioase vs. celulita

De partea cui esti?

Deseori suntem inamicii propriului nostru corp. Lipsa unui stil de viata activ, este deseori cauza aparitiei si agravarii celulitei. Lipsa determinarii de a incepe o rutina sanatoasa reprezinta principalul obstacol in calea eliminarii celulitei.

Fara sport pielea isi pierde fermitatea si celulita se instaleaza!

Lipsa activitatii fizice cauzeaza diferite probleme, de la depuneri de grasimi la celulita si implicit disfunctii ale organelor corpului. Cel mai important si grav totodata este faptul ca pe o perioada lunga de timp, nefacand miscare, problemele se agraveaza si sunt din ce in ce mai greu de rezolvat: pielea isi pierde fermitatea si celulita devine o problema de sanatate serioasa. Asa ca, va sfatuim sa nu faceti rabat de la miscare si va dorim... SPOR LA SPORT !!!

 

Recomandari