Cursuri de autoaparare

Cursuri de autoaparare

Cursul de autoaparare este de o mare valoare deoarece te va invata cum sa eviti impactul cu puterea loviturii atacatorului si sa-l ataci in puncte sensibile unde nu va putea sa-si foloseasca decat maxim 20% din puterea lui. Cursul de autoaparare te va invata cum sa dezechilibrezi orice persoana care te ataca.

Pe de alta parte, cursul de autoaparare te ve invata cum sa-ti mentii echilibrul si cum sa-ti concentrezi 100% din puterea corpului tau in fiecare miscare pe care o faci, in fiecare lovitura pe care o executi. O persoana antrenata  va actiona instinctiv pe baza acestui principiu in orice va face, fie ca e vorba de o actiune fizica sau de una mentala.

Cursul de autoaparare isi va lasa o amprenta permanenta asupra mentalitatii tale. Te va invata cum sa-ti pastrezi starea de echilibru intro lupta fizica, forta contra forta, sau intr-o discutie publica, minte contra minte, intelect contra intelect. Totodata,  metodele de autoaparare invatate iti vor sta tot timpul la dispozitie si iti vor permite sa te aperi daca vei fi atacat sau sa aperi pe altcineva in cazul unui atac.

O persoana puternica va fi in stare sa-si canalizeze mai bine efortul si o persoana slaba sau mai putin puternica va sti cum sa neutralizeze forta mai mare a adeversarului, folosind metodele de autoaparare.

 

Recomandari