Facilitati

Facilitati

Clubul GRIFF GYM isi propune sa va ofere dumneavoastra, clientii nostrii, cele mai bune facilitati si servicii. Atmosfera eleganta si comfortabila a clubului reprezinta locatia ideala in care exercitiile fizice, antrenamentele si relaxarea devin o adevarata placere. Profesionalismul personalului nostru va extinde experienta dumneavoastra in incinta salii Griff Gym mult peste limitele unei sali conventionale.

Pentru momentele de relaxare, in afara salonului de masaj si a cabinetului psihologic, sala dispune de o receptie cu cafenea spatioasa, unde va puteti destinde, impreuna cu prietenii si ceilalti membrii ai clubului. Aici puteti  consuma din barul sportiv o gama diversa de bauturi racoritoare, energizante, produse pentru arderea grasimilor, suplimente nutritive, vitamine si minerale.

Expozitia cu vanzare de suplimente este asigurata in gama completa de catre firmele Pronutrition si BioTech USA product. Tot in incinta salii veti gasi o gama larga de echipamente sportive, necesare orelor de antrenament pe care le veti petrece in sala Griff Gym.

Sala noastra tine cont si de factorul familie si prietenie, drept pentru care ofera abonamente Family 2+1 gratis si abonamente Friends 3+1 gratis.

 

Recomandari