Showroom GREEN GRIFF

Showroom GREEN GRIFF

GREEN GRIFF a inaugurant in incinta Clubului, din Splaiul Independentei nr. 319, sector 6, Bucuresti, un showroom unde comercializeaza panouri electrice radiante, pe care le poate si personaliza la comanda.

Avantajele panourilor radiante

 • Economii intre minim 30% si maxim 65%
 • Montare rapida in maxim 30 de minute
 • Au durata de viata de 30 de ani
 • Nu aveti nevoie de proiect si de aprobari
 • Indicat bolnavilor de astm si bolilor ce sunt influentate de unde infrarosii
 • Pot fi integrate in decor sub forma de tablouri

Costuri pentru energie – economii intre minim 30% si maxim 65%

Experimentele efectuate au scos la iveala faptul ca incalzirea prin panouri radiante GG genereaza o reducerea a consumului de energie electrica de aproximativ 50% in comparatie cu alte sisteme de incalzire. Dat fiind randamentul extrem de mare al panourilor, orice amplasare a acestora intr-un spatiu de locuit va genera o economie cuprinsa intre minim 30% si maxim 65%.

Costuri de instalare – montare rapida in maxim 30 de minute

Nu mai trebuie sa gauriti peretii, sa cumparati o gramada de accesorii necesare instalarii unei centrale. Acum, folosind reteaua electrica existenta, puteti monta, chiar tu, cu un minim de efort, panourile radiante GG. Sistemele de prindere in 4 puncte va vor ajuta sa montati panourile intr-un timp de maxim jumatate de ora, folosind doar o masina de gaurit si o cheie fixa.

Costuri de reparatii si revizii – au durata de viata de 30 de ani

Odata montate aceste panouri, placile cu radiatii infrarosii nu necesita revizii, prin urmare nu genereaa costuri. Ca si instalatia electrica, acestea trebuie inlocuite sau reinoite o data la 30 de ani.

Costuri de proiectare – nu aveti nevoie de proiect si de aprobari

Pentru sistemele de incalzire GG, nu este necesara o proiectare in adevaratul sens al cuvantului, care sa implice avize sau alte hartii. Acest lucru evident se transpune printr-o economie de bani si timp. De asemenea, trebuie mentionat faptul care aceste panouri pot si mutata dintr-un loc in altul, printr-o simpla decuplare de la reteaua electrica urmata de desurubarea elementelor de prindere de pe perete si instalarea acestora in alt loc.

Efecte de vindecare – indicat bolnavilor de astm si bolilor ce sunt influentate de unde infrarosii

Acolo unde nu intra soarele pe fereastra, intra doctorul pe usa” Stiinta a demostrat ca acest tip de energie, reprezentat de undele infrarosii, este usor asimilata de catre organismul uman, fiind implicata in numeroase procese de vindecare a corpului. In spitale, aceste tipuri de panouri sunt folosite pentru tratarea bolilor respiratorii, cum ar fi de exemplu astmul.

Aceste sisteme de incalzire reproduc modul in care soarele incalzeste planete noastra, si implicit pe noi. Ganditi-va la modul in care va simtiti incalzit cand stati la soare, iar acum ganditi-va ca aveti un mic soare la dumneavoastra in casa.

Design atragator – pot fi integrate in decor sub forma de tablouri

Panourile radiante GG pot fi construite in orice tipodimensiuni, astfel incat sa se muleze pe orice tip de incapere. De asemenea, un alt atribut care le face extrem de atragatoare, este acela ca suprafata poate fi tiparita cu orice fel de poza va doriti. In acest mod, veti avea in locuinta dumneavoastra un tablou care va produce caldura pentru locuinta sau biroul dumenavoastra. Totul la un cost extrem de mic!

Caracteristici panouri radiante

Gama panouri radiante

Panourile radiante GG sunt usor de instalat si sunt potrivite atat pentru spatiile publice cat si pentru cele private.

Ele sunt disponibile in diferite culori si marimi:

 • 400W: 1000x300x32 mm - Volum incalzit 20mc
 • 400W: 600x600x32 mm - Volum incalzit 20mc
 • 700W: 1000x600x32 mm - Volum incalzit 40mc
 • 1100W: 1200x800x32 mm - Volum incalzit 60mc

Volumele incalzite sunt orientative existand diferente, minus sau plus, in functie de gradul de izolare al spatiilor deservite si de posibilitatea de amplasare a panourilor radiante.

Dimensionarea se va face deasemenea si in functie de destinatia spatiului.

Caracteristici tehnice ale seriei de panouri radiante GG

 • Tensiune : 200-240 V, 50 Hz curent alternativ/continuu
 • Putere instalata : 400 – 1100 W (functie de model)
 • Temperatura de suprafata : intre 95 – 105 grade in putere nominala

Caracteristici de constructie

 • Montaj: Elementele de fixare aferente permit o montare simpla si facila
 • Culoare: Alb si posibilitate de personalizare
 • Element termic: Rezistenta nemetalica a conductorului pe baza de carbon cu termostat de siguranta

Recomandari